Ontspannen doe je met de automatische Blaupunkt XSmart robotstofzuiger

De vijf beste ontspannende gadgets!

Je herkent het vast…een druk privéleven, een druk gezin, stress op het werk en te weinig tijd voor jezelf! “Ik zou zo graag meer tijd willen hebben om te ontspannen….”

We leven in een wereld met veel prikkels, van alles moet en is er maar weinig tijd om echt even te ontspannen. Echt even “ME time” om te relaxen, lekker luieren op de bank, een goed boek lezen of spannende film kijken. Even helemaal niks.

Gelukkig leven we ook in een tijd dat er leuke en ontspannende gadgets verkrijgbaar zijn. Wat zijn de vijf beste Gadgets om te zorgen voor meer ontspanning…denk aan noise cancelling koptelefoons, wake up lights, voetenbaden en fitness trackers.

Een automatische en slimme robotstuifzuiger is ook een erg fijne aanvulling om meer tijd voor jezelf te creëren. Waarom zelf nog veel tijd spenderen aan stofzuigen en dweilen terwijl het ook anders kan? Is stofzuigen dan echt zo leuk…? Het kan wel leuker worden met een automatische en slimme robotstofzuiger..

@andysuryandi heeft met zijn originele inzending aan Blaupunkt Robotics laten zien waarom hij de automatisch robotstofzuiger Blaupunkt Bluebot XSmart heeft toegelaten in zijn drukke bestaan. Bekijk de korte video impressie. Beelden zeggen meer dan woorden…

Ontspannen doe je met de automatische Blaupunkt XSmart robotstofzuiger