3-staps reiniging automatische Blaupunkt robotstofzuiger

Intelligente robotstofzuiger Bluebot XSmart Reinigt de vloer in drie stappen.

Het krachtige reinigingssysteem van de Blaupunkt stofzuigerrobot is ontworpen om optimaal resultaat te behalen met de robotstofzuiger XSmart.

Stap 1: de twee robotstofzuiger zijborstels duwen het vuil met een draaiende beweging naar het zuigmondstuk van de robotstofzuiger toe. Ook vuil, stof, honden en kattenhaar langs de wanden en in de hoeken heeft weinig kans om te ontsnappen aan de XSmart stofzuigerrobot.

Stap 2: de robotstofzuiger komt met een unieke en gepatenteerde set van twee zuigmonden. Het zuigmondstuk met draaiende borstel en het zuigmondstuk zonder draaiende borstel nemen het vuil, stof, honden en kattenhaar op in de stofzuigerrobot stofopvang box. Waar het wordt samengeperst tot een blok.

Stap 3: het Allergievriendelijk HEPA- / Dubbel filtersysteem van de automatische robotstofzuiger van Blaupunkt vangt 99% van alle stof, mijten en allergenen op, zodat deze niet opnieuw in de lucht verspreid worden. Het filteren zorgt voor een schonere lucht.

  1. Zijborstels van de Blaupunkt robotstofzuiger hoe gaan die te werk?
  2. Zuigmondstukken van de automatisch stofzuigerrobot XSmart hoe zien die eruit?
  3. HEPA filter en de stofopvang box van de robotstofzuiger wat moet ik me daarbij voorstellen?

Bekijk de impressie video over deze automatische robotstofzuiger onderwerpen.

Wilt u meer weten over de Blaupunkt robotstofzuiger Bluebot XSmart? De Live support afdeling is te bereiken tijdens kantooruren. Heeft u een brandende vraag die u direct wilt stellen terwijl onze Live-Chat functie offline weer geeft? Stuurt u gerust een email naar: support@blaupunktrobotics.eu. Het team van Blaupunkt Robotics komt dan binnen 24 uur bij u terug.

Ga naar onze support pagina